Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo for dagplejere og børnehaver i Rebild Syd
Mobil menu

Idrætsbørnehaven Græshoppen

Billede af Idrætsbørnehaven Græshoppen taget fra sportspladsen ved sidan af børnehaven.

Hjerte ikon  IDRÆTSBØRNEHAVEN GRÆSHOPPEN


Børnehaven, der åbnede i august 2004, er oprettet i tæt samarbejde med Rørbæk Idrætsforening og har til huse i lejede lokaler.

Børnehaven ligger ved siden af idrætsforeningens boldbaner som vi benytter næsten dagligt. Der er en dejlig legeplads med masser faciliteter, og en lille skov indgår som en del af legepladsen.

Bag børnehaven ligger en multihal med legestue til dagplejen, stort fælleslokale og en indendørs kunstgræsbane. De faciliteter benytter vi her dag i børnehaven.

Græshoppen er organiseret med to aldersblandede stuer. Der er udelukkende uddannet personale på stuerne, og i perioder er der tilknyttet enten medhjælper eller studerende fra pædagoguddannelsen.

Hos os kan du forvente at blive mødt af en gruppe medarbejdere som arbejder professionelt, i en organisation med et stærkt fokus på det enkelte barns udvikling, og på udvikling af den pædagogiske praksis i vores huse. Du kan forvente, at vi arbejder målrettet og systematisk omkring dit barn, og at vi løbende udvikler praksis ved intern opkvalificering og efteruddannelse.

 

Info ikon  REBILD SYD


Børnehaverne i Rebild Syd opstod ved en strukturændring i Rebild Kommunes Dagtilbud. Det skete i 2010, hvor børnehaverne Græshoppen i Rørbæk og Regnbuen i Nørager blev lagt sammen under samme ledelse, således at det i dag er én institution med to huse.

I 2015 fik husene ny ledelse, der sammen med medarbejderne har skabt en arbejdsglæde og en professionel tilgang til det pædagogiske arbejde, som vi glæder os over er med til at inspirere andre institutioner.

Ledelsen er synlig i begge huse hver dag. Tæt på børnene, tæt på personalet og tæt på kerneopgaven.

 

Samarbejde ikon  SAMARBEJDE


Kærlighed, omsorg og anerkendelse er fundamentet i al opdragelse, men det forudsætter også krav, ansvar og tydelige voksne, der viser, hvor deres egen grænse går. Det er din opgave at opdrage dit barn, lære dit barn at respektere andre, lære dit barn at sætte grænser og at kunne indgå som en del af et fællesskab. Med det ansvar følger også barnets følelsesmæssige, sproglige og motoriske færdigheder.

Det er alt sammen noget vi hver dag understøtter i børnehaven gennem struktur, dialog og aktiviteter, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med råd og vejledning, når du selv bliver udfordret. Et godt og positivt samarbejde er forudsætningen for, at dit barn får den hjælp og de udfordringer, der skal være med til at skubbe positivt til dit barns udvikling.


Samtale ikon  TID TIL EN SAMTALE


Når du henter og bringer dit barn, har medarbejderne ikke altid god tid til at snakke om særlige udfordringer og problemer omkring dit barn. Hvis du har behov for det, så lav en aftale med en stuepædagog om hvornår I kan mødes til en snak. Vores medarbejdere er utrolig fleksible, og har mulighed for at mødes med dig med meget kort varsel, hvis der er behov for det.

 

Ikon adressebog  Idrætsbørnehaven Græshoppen

Nørregade 27 i Rørbæk, 9500 Hobro

Ikon ur  Åbningstider

Mandag til torsdag fra kl. 6.30 til 17.00 

Fredag fra kl. 6.30 til 16.00

Ikon telefon   Telefon

99 88 80 70

Ikon dokument  EAN-nummer

5798004172643

Dokument ikon  Tilsynsrapport

Seneste rapport for anmeldte og uanmeldte tilsyn findes nederst på siden.