Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo for dagplejere og børnehaver i Rebild Syd
Mobil menu

Familiesparring

 Profilbillede af Annette Storvang

Familiesparring i Græshoppen

Børn har ikke brug for grænser. De har brug for forældre som kan afgrænse sig.

Som noget helt enestående tilbyder vi forældre i børnehaverne muligheden for at lære mere om sig selv, og gennem samtaler få sparring på det der udfordrer i en travl hverdag. Familiesparring er en særlig indsats som iværksættes i Børnehaverne Rebild Syd i forbindelse med Velfærdsaftalen.

 

Er du parat til at lære nyt? 


Det kræver sin forælder at få hverdagen til at hænge sammen, og hvis du kan nikke genkendende til følgende hverdagsudfordringer så kan Familiesparring i børnehaverne i Rebild Syd hjælpe dig og din familie:


•    Børn der ikke kan sidde stille ved aftensmaden
•    Konflikter omkring brug af iPad
•    Travle morgener – ville det ikke være fantastisk med nærvær og ro som start på dagen?
•    Konflikter omkring sengetid
•    Børn der ikke accepterer et nej, og som vil diskutere
•    Konflikter i ulvetimen – trætte børn og forældre efter en lang dag i børnehave og på job
•    Søskende der skændes og driller hinanden 


I kan få hjælp og sparring til ovenstående hos Familiesparring. Vi vil sammen gøre de konflikter du/I har i jeres familie til noget du/I lære af, og som i hverdagen vil give dig/jer flere handlemuligheder/redskaber til at håndtere konflikterne og bevarer overblikket i en travl hverdag.  


Når konflikterne i hverdagen bliver færre, vil du/I få et familieliv der er mere i balance. Det vil give energi og overskud til at være den forælder du/I drømte om at være for dit/jeres barn - med fokus på egne drømme og værdier for din/jeres familie.

 

Hvordan foregår Familiesparring i Rebild Syd?


Det er modigt at bede om hjælp! og der findes ingen lette løsninger! Det kræver sin forælder at have mod og tålmodighed at skabe forandringer i familien!

Familiesparring starter med en opstarts samtale der afholdes i Regnbuen, hvor der indsamles de informationer der er brug for ift. det fremtidige samarbejde, og en evt. handleplan for forløbet udarbejdes. Familier har forskellige behov, derfor vil tilbuddet om sparring blive tilrettelagt med udgangspunkt i den enkelte familie. 

 

Hvem er det vi skal sparre med?

Det er pædagog og familievejleder Camilla Cavling Mærsk, som står for sparringen. Camilla har mange års erfaring fra både professionelt og frivilligt arbejde, og har hjulpet et utal af familier med hverdagens udfordringer. Camilla er pædagog hos Bierne i Regnbuen, men hver onsdag er hun friholdt til arbejde med familier, og tilrettelægger selv sine opgaver og forløbene med de enkelte familier.

 

Hvordan kommer vi i gang?

Er du interesseret i et forløb kan du henvende dig på nedenstående telefonnummer til Børnefaglig koordinator Signe Fyrst Juncher, eller henvende dig direkte til Camilla på nedenstående mailadresse.

  

Ikon telefon   Telefon til Stine

99 88 80 72

Ikon email  Email til Camilla

iccam@rebild.dk